printtec-geldermalsen_

Over ons

Over wie wij zijn;
Bambi Air Compressors Ltd (U.K.) werd opgericht in 1977 en geniet van een wereldwijde reputatie van kwaliteit en zorg in after sales en service. Toegewijd aan de vervaardiging van innovatieve en tot in detail ontwikkelde producten, is ons uitgebreide assortiment net zo divers als onze klanten zelf.
Onze voortdurende investering in ontwikkeling en optimalisatie draagt ertoe bij, dat wij koploper zijn in onze branche. Door overname en groei werken nu een aantal gespecialiseerde afdelingen binnen onze organisatie, elk toegewijd om te streven naar de hoogste klanttevredenheid.
Service en klantgericht als wij zijn, staan wij altijd open voor dealers, die denken een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie. Informeer hier gerust naar.
PrintTec is een gespecialiseerde technische groothandel voor de (elektronica-)industrie en wij zijn alweer ruim 16 jaar distributeur van Bambi Air compressoren voor de Benelux. Sinds 1999 leveren wij apparatuur, gereedschappen en verbruiksartikelen aan de professionele eindgebruiker, bedoeld voor productie, assemblage en/of service en repair van elektronica. Interesse? Bezoek daarvoor onze website; www.printtec.nl
Indien u op zoek bent naar materialen voor de inrichting van uw werkplaats, of de juiste apparatuur zoekt voor een productieprobleem, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Ons gedreven team staat graag voor u klaar, zowel binnen- alsook buitendienst. Onze website annex webshop is één methode, maar wij staan u graag te woord via telefoon of persoonlijk bij u op bezoek.

Voor enkele producten zullen wij u echter ook graag uitnodigen voor een uitgebreide uitleg in onze demonstratieruimte in ons moderne bedrijfspand, centraal gelegen in Geldermalsen. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak.